Loading...
X

Home

Welkom!

Mijn naam is Bianca Donders, geboren en getogen te Zwolle op 28 december 1996. Ik woon samen met mijn verloofde Mike, onze hond Hugo een Nova Scotia Duck Tolling Retriever en onze katten Billie en Jean in Windesheim. De salon is gevestigd aan mijn ouderlijk huis  aan de Westenbergmate in Zwolle zuid.

Door mijn liefde voor dieren, met name honden, had ik al op jonge leeftijd de keuze gemaakt dat ik met ze wilde werken. Ik besloot ook vrij snel dat ik trimster wilde worden.

Opleiding.

In 2013 was het dan zover! Ik begon met de opleiding Hondentrimster aan de Groene Welle te Zwolle. Een driejarige opleiding, waarin we veel leerden over het trimmen, de omgang, het karakter etc. van de hond. Na in verschillende trimsalons stage te hebben gelopen, heb ik hierdoor veel rassen mogen zien en trimmen en heb ik veel ervaring opgedaan. In juni 2016 ben ik voor de opleiding geslaagd en heb ik de deuren van Hondensalon BiDo geopend.

Alleen het beste voor je dier!

Uitgeleerd raak je nooit zeggen ze altijd en dat is zeker waar! Ik blijf verschillende workshops en demonstraties volgen om helemaal up-to-date te blijven.

Ik hoop u graag te zien in mijn trimsalon.

Vriendelijke groeten,
Bianca Donders
Hondensalon BiDo Zwolle

0628453484 (geen verbinding? Bel dan via whatsapp! Ik heb niet altijd goed bereik)

Bezoek ook mijn Facebook pagina, door op onderstaand logo te klikken!
facebook

Hondensalon BiDo is ook te vinden op www.hondentrimsalon-info.nl

Vanaf juli 2017 is het mogelijk om te pinnen bij mij in de trimsalon!! Klein bedrag, pinnen mag.

×